Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Marianne Vlaar, een enthousiast, geïnteresseerd en serieus persoon opgegroeid in de Beemster. Als allround boekhouder doe ik mijn werk zorgvuldig en vind ik het een uitdaging om de administratie en de cijfers voor een ieder begrijpelijk te presenteren.

Ervaring

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de administratie, waardoor ik ervaring heb met alle facetten van de administratie voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers.
Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse functies op accountantskantoren van beginnend assistent tot relatiebeheerder. Daarnaast heb ik meerdere jaren gewerkt als administratrice in het bedrijfsleven.
Het Middelbaar Economisch Administratief Onderwijs (MEAO) en het HBO Staatspraktijkdiploma voor Bedrijfsadministratie (SPD) zijn de basis van mijn administratieve kennis.
Sinds kort ben ik gestart met Vlaar Administratie en Support om u als ondernemer/particulier op een heldere en betaalbare wijze terzijde te kunnen staan. Vlaar Administratie en Support is gevestigd in Purmerend.

mijn werkwijze = nauwkeurig + begrijpelijk + betaalbaar